O nas

  

Przełom w branży

ECOLIGHT je hitro rastoče podjetje, ki želi razbiti svetovno industrijo LED razsvetljave. Kot uradni partner podjetja SIGNIFY (nekdanja Philipsova razsvetljava) ECOLIGHT uporablja najsodobnejše svetlobne tehnologije za ustvarjanje izjemno učinkovitih svetilk z razumno ceno. Naš edinstven poslovni in proizvodni model je vključen v slogan naše blagovne znamke: No Nonsense. Just Raw Efficiency.

 

Specializacija

Glavna naloga podjetja ECOLIGHT je proizvodnja svetil za LED za tovarne in skladišča. Naši industrijski sistemi razsvetljave so popolnoma uravnoteženi za doseganje odličnih rezultatov varčevanja z energijo, hkrati pa ustvarjajo zdravo in učinkovito delovno okolje. Poleg tega ponudba izdelkov ECOLIGHT vključuje posebne modele za živilsko industrijo, modele za kemično agresivno okolje, svetila, odporna proti vandalom, in svetila, združljiva z ekstremnimi temperaturami. V zadnjih nekaj letih se je ECOLIGHT razširila tudi na druge segmente, vključno z uličnimi lučmi, inteligentnimi sončnimi uličnimi svetilkami, pisarniškimi lučmi in šolskimi lučmi, osredotočenimi na človeka.

 

Global Reach

ECOLIGHT-ovi ENEC-certificirani izdelki se prodajajo v več kot dvajsetih državah po vsem svetu. Ključni trgi so Nemčija, Slovenija, Poljska, Združeni arabski emirati, Velika Britanija, Češka, Latvija, Danska, Jordanija, Saudova Arabija, Irska in Italija. Izdelki se distribuirajo prek mreže ekskluzivnih in zanesljivih državnih partnerjev.

 

Družbena odgovornost

Od leta 2011 ECOLIGHT deluje kot socialno podjetje. Tovarna podjetja se nahaja v Litvi Linksmakalnis, kjer je več kot šestdeset odstotkov vseh zaposlenih ljudi z različnimi stopnjami invalidnosti. Družbena odgovornost pa ne zadeva zaposlovanja invalidov, temveč njihovo opolnomočenje. Leta 2018 smo naša prizadevanja na tem področju prejeli z nagrado za najbolj družbeno odgovorno podjetje v regiji.

 

ECOLIGHT je podjetje s certifikatom ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 in ISO 50001.

   

  

NAŠA POSLANSTVA IN FILOZOFIJA 

Izdelovati moramo visokokakovostno industrijsko razsvetljavo. Verjamemo v preproste in zanesljive rešitve. Menimo, da bi se morali naši izdelki plačati sami, saj so bolj varčni in okolju prijazni. Verjamemo v globoko sodelovanje med zaposlenimi v podjetju na vseh ravneh, kar nam omogoča, da se vedemo tako, kot se drugi ne morejo. Ne strinjamo se z nič manj kot z najboljšim možnim delom, ki ga lahko opravimo, in moramo biti pošteni, da si priznamo, kdaj se motimo, in pogum, da se spremenimo. Družbeno smo odgovorni za zaposlovanje invalidov in jim pomagamo, da postanejo del podjetja z visokim standardom.